L’alcaldessa visita l'empresa Hermanos Roche a Rubí

L'any 1978, l'empresa es va traslladar a Rubí perquè el municipi oferia resposta a les seves de necessitats d'espai i creixement

L’alcaldessa, Ana María Martínez, ha visitat aquesta setmana l’empresa Hermanos Roche situada al polígon de La Llana. El consistori continua així les visites periòdiques a les empreses del municipi que s’havien suspès a causa de l’emergència sanitària de la Covid-19. 

Hermanos Roche es dedica a la fabricació d'envasos i embalatges de matèries plàstiques des de 1961. L'any 1978 es van traslladar a Rubí perquè el municipi oferia resposta a les seves de necessitats d'espai i creixement. L’any 2015 es van traslladar del polígon del Molí de la Bastida al de La Llana, en un nou exemple d’empresa que quan necessita ampliar les seves instal·lacions, ho fa sense moure’s de Rubí.

L’empresa assessora la seva clientela en la cerca de la millor solució d'embalatge flexible per als seus productes, incorporant com a valors diferenciadors la capacitat de resposta, capacitat i competència tècnica i realització de productes innovadors.

La màxima edil i el primer tinent d’alcaldia, Moisés Rodríguez, han estat rebuts per Daniel Roche, director comercial de l’empresa; Ines Calás, directora d’operacions i Ricard Roche, responsable de Recursos Humans de la companyia. Tots tres han guiat la comitiva municipal per la planta de producció i han explicat als edils la història de l’empresa.

Segueix-nos per saber què passa a la ciutat.

Subscriu-te gratuïtament al WhatsApp, Telegram i butlletí electrònic. I pots seguir-nos a Facebook, Twitter i Instagram . També ens pots contactar i enviar informació de la ciutat des d'aquest formulari.