L'Ateneu acull un cicle de concerts de cantautores vinculat a l'activitat Feminisme Interseccional

Les inscripcions per poder-hi assistir es poden fer encara a través de la pàgina web de l'Ajuntament o bé de manera presencial a l'equipament

Una de les propostes destacades dins la programació d'estiu a l'Ateneu municipal és el cicle de concerts de cantautores vinculat a l'activitat Feminisme Interseccional. 

El pròxiim dijous 15 de juliol a les 20:30 h actuarà la cantautora de Barcelona Alba Mirás que va publicar el 2019 el seu primer treball, Lluny, format per cinc cançons plenes de força, energia i sensibilitat.

 

Dins la proposta Feminisme Interseccional, també s'ha programat l'obra de teatre Los hombres blancos deben morir, que tindrà lloc el 23 de juliol a les 20:30 h.

També hi ha places disponibles per a altres espectacles programats durant aquest mes. És el cas de dues propostes commemoratives: Big Mama canta a Felícia Fuster (14 de juliol), que celebra el centenari d'aquesta autora; i ESE Tango (16 de juliol), on Vuit Temps ret homenatge al músic Astor Piazzolla coincidint també amb els cent anys del seu naixement.

Pel que fa a la resta d'activitats, només es mantenen obertes les inscripcions per als dos espectacles de teatre familiar Bon profit (13 de juliol) i Cuac (20 de juliol), i per al tastet d'escriptura Escrivim gènere negre (del 13 al 15 de juliol).

A excepció dels tastets formatius, totes les activitats són d'accés gratuït. Les inscripcions per poder-hi assistir es poden fer encara a través de la pàgina web cursos.ajuntamentrubi.cat o bé de manera presencial a l'equipament.

Segueix el TOT per estar informat de tot el què passa a la ciutat:

  • Aquests dies, segueix el TOT per estar ben informat en tot moment del què està passant a la ciutat.
  • Última hora sobre el coronavirus, consells, informació de servei i tota l’actualitat.
  • Subscriu-te al WhatsApp del TOT Rubí i sigues el primer en saber què passa a la ciutat. Guarda el número 680 51 03 75 a la teva agenda del telèfon i envia'ns un missatge amb la paraula 'ALTA'
  • Segueix les nostres xarxes socials: FacebookTwitter i Instagram.
  • Subscriu-te al butlletí per rebre les notícies més destacades per correu electrònic.