L'Ateneu de Rubí posa en marxa un nou projecte: el Cicle de Feminisme Interseccional

El projecte neix amb l'objectiu d'apropar la perspectiva de gènere i les diferents causes del feminisme interseccional

L'Ateneu de Rubí posa en marxa un nou projecte amb l'objectiu d'apropar la perspectiva de gènere i les diferents causes del feminisme interseccional. Així, a partir del pròxim 26 d'abril tindrà lloc el Cicle de Feminisme Interseccional que estarà a càrrec de l'Alba Luz, artista i activista feminista rubinenca, i es podran realitzar diferents activitats fins al 23 de juliol. 

Des de l'Ateneu afirmen que no es pot "concebre un feminisme que no tingui en compte les diferents realitats i eixos de discriminació entrecreuats que existeixen. Per aquest motiu, donem espai a teixir un relat conjunt que abarqui les diferents necessitats i experiències de les dones, i establir aliances entre nosaltres, siguin quines siguin les nostres lluites".

El cicle comptarà amb la col·laboració de diferents professionals i expertes en gènere, així com artistes, creadores, talleristes i activistes que aportaran la seva visió a una problemàtica d'urgència com aquesta. El programa complet es pot consultar a la web de l'Ateneu de Rubí. 

Segueix-nos per saber què passa a la ciutat.

Subscriu-te gratuïtament al WhatsApp, Telegram i butlletí electrònic. I pots seguir-nos a Facebook, Twitter i Instagram . També ens pots contactar i enviar informació de la ciutat des d'aquest formulari.