La Banda de l'Associació Rubí Musical s. XXI inicia la temporada

L'agrupació ja ha iniciat els assajos aquest mes de setembre i encara la nova temporada amb l'objectiu de mantenir viu el potencial cultural de la ciutat

La Banda de Rubí inicia una nova temporada amb l'objectiu mantenir viu el potencial cultural de Rubí. Després de l'aturada forçada per la situació epidemiològica, que no va permetre celebrar el desè aniversari de l'agrupació, el retorn d'enguany l'afronten amb més energia que mai amb els assajos que ja han iniciat aquest mes de setembre sota la batuta de Lluís Calduch Castellote.

Una de les principals novetats d'aquesta temporada és que l'agrupació ha esdevingut Banda resident del Teatre Municipal "La Sala". Fins ara, l'agrupació assajava al local del Centre Excursionista de Rubí, entitat a qui han volgut expressar el seu agraïment pel suport durant els darrers anys. Així, gràcies al conveni realitzat amb "La Sala", els hi permetrà oferir més concerts dins la temporada estable d'espectacles del teatre.

Sent una agrupació en constant creixement, la Banda està oberta a rebre músics que vulguin participar en els seus assajos, que són els dimecres de 20 a 22 h. Qui estigui interessat pot contactar amb el grup a través del correu electrònic armr[email protected], així com seguir les seves xarxes socials (@bandaderubi), on asseguren que s'anunciaran pròximament anunciarem les properes actuacions i la data d'un assaig obert que la Banda organitzarà i que tindrà l'objectiu de mostrar la seva manera de treballar.

Segueix-nos per saber què passa a la ciutat.

Subscriu-te gratuïtament al WhatsApp, Telegram i butlletí electrònic. I pots seguir-nos a Facebook, Twitter i Instagram . També ens pots contactar i enviar informació de la ciutat des d'aquest formulari.