El CatSalut rep les més de 4.000 signatures recollides per millorar l'atenció sanitària a Rubí

Rubí Sanitat i el Moviment per a unes Pensions Dignes de la ciutat han fet entrega de les signatures recollides als representants del Servei Català de Salut

Durant els darrers mesos, Rubí Sanitat i el Moviment per a unes Pensions Dignes de la ciutat han recollit signatures per reclamar millores en l'atenció sanitària de tots els rubinencs i rubinenques. 

Així, aquest divendres han fet entrega als representants de CatSalut les 4.026 signatures aconseguides. El Servei Català de Salut, per la seva banda, ha fet entrega a la plataforma i al consistori la informació que s'havia sol·licitat sobre els serveis assistencials que es presenten a la ciutat, els recursos que es destinen i els plans de futur en aquest àmbit.

Els moviments rubinencs han informat que a partir d'ara, començaran a estudiar tota la documentació i es contrastarà amb la regidoria de Salut per valorar si està completa o no. 

Posteriorment, es treballarà sobre els diferents ítems proposats en les millores per mitjà d'una Comissió de Salut que es va acordar formar, on estarà representat el CatSalut, la Conselleria de Salut de l'Ajuntament de Rubí, representants dels caps de la ciutat i entitats ciutadanes.

Segueix-nos per saber què passa a la ciutat.

Subscriu-te gratuïtament al WhatsApp, Telegram i butlletí electrònic. I pots seguir-nos a Facebook, Twitter i Instagram . També ens pots contactar i enviar informació de la ciutat des d'aquest formulari.