El CEB Sant Jordi celebra la cinquena edició del Torneig Ciutat de Rubí

Durant els dos dies que durarà la competició passaran pel pavelló municipal de La Llana uns 50 equips i més de 500 jugadors

El CEB Sant Jordi celebrarà el pròxim cap de setmana del 17 i 18 de setembre la cinquena edició del Torneig Ciutat de Rubí al pavelló municipal de La Llana. Es tracta d'un torneig en format triangular on cada equip participant jugarà dos partits. 

 

Durant els dos dies que dura la competició, participaran equips des de la categoria premini fins a la categoria sènior, això fa un total de quasi 50 equips i més de 500 jugadors. Des de l'entitat han informat dels clubs convidats al torneig que seran: el CN Terrassa, el CB Can Parellada, el CB Matadepera, el CB Cerdanyola, el Sabadell Basquet, l'AE Minguella BAdalona, el Circol Católic Badalona, el CB Castelldefels, el CB Coll, el CB Asme, el CB Sant Joan Despí, el CB Sant Josep Obrer i el CB Sant Andreu de Natzaret.

El torneig seguirà els protocols COVID-19 per garantir la seguretat dels assistents, i només es permetrà l'accés com a públic als familiars dels jugadors dels partits que es disputin en cada moment. El CEB Sant Jordi, posarà a disposició dels jugadors i jugadors, sis fonts d'aigua perquè cada participant pugui omplir la seva ampolla, i evitar així generar residus plàstics i compartir les mateixes.

Segueix el TOT per estar informat de tot el què passa a la ciutat:

  • Aquests dies, segueix el TOT per estar ben informat en tot moment del què està passant a la ciutat.
  • Última hora sobre el coronavirus, consells, informació de servei i tota l’actualitat.
  • Subscriu-te al WhatsApp del TOT Rubí i sigues el primer en saber què passa a la ciutat. Guarda el número 680 51 03 75 a la teva agenda del telèfon i envia'ns un missatge amb la paraula 'ALTA'
  • Segueix les nostres xarxes socials: FacebookTwitter i Instagram.
  • Subscriu-te al butlletí per rebre les notícies més destacades per correu electrònic.