El CEF Can Mir i l’AD Castellnou compartiran equip federat de futbol sala

Com a primer acord, els dos clubs comptaran amb un equip de futbol sala al grup 2 de la Segona Catalana de la Federació Catalana de Futbol

El futbol sala s'incorpora a les disciplines esportives del Club Escola de Futbol Can Mir després que aquest i l'Asociación Deportiva Castellnou hagin arribat a un acord. Així, els dos clubs comptaran amb un equip de futbol sala al grup 2 de la Segona Catalana de la Federació Catalana de Futbol (FCF). 

En aquest sentit 12 jugadors i els tècnics corresponents, provinents de l’AD Castellnou, formaran part aquest equip i començaran les competicions al mes de setembre.

D'altra banda, s'incorporen als òrgans de direcció del CEF Can Mir, Juanjo Plaza, com a Vicepresident segon i responsable de l'Àrea Esportiva, i Ivan Martín, el nou Director Esportiu que ha de preparar el Club per afrontar els reptes dels pròxims anys en el vessant esportiu i tècnic. Aquestes dues incorporacions van ser aprovades per l'Assemblea General del CEF Can Mir que va tenir lloc el passat 17 de juliol.

Fins al moment, únicament es realitzava futbol 7 i futbol 11, i amb aquesta nova disciplina l'entitat afirma que donen "resposta a la demanda de molts esportistes, creem un recurs pels jugadors que ja són de l'entitat, i reforçarem tècnicament els equips de diversitat funcional de futbol sala que la temporada vinent possiblement participaran en competicions oficials".

Segueix-nos per saber què passa a la ciutat.

Subscriu-te gratuïtament al WhatsApp, Telegram i butlletí electrònic. I pots seguir-nos a Facebook, Twitter i Instagram . També ens pots contactar i enviar informació de la ciutat des d'aquest formulari.