Celebració institucional de la Diada a Rubí

Prop d'una vintena d'entitats i partits polítics han fet l'ofrena floral a l'escultura "Dempeus" aquest matí a la plaça Onze de Setembre

La commemoriació de la Diada Nacional de Catalunya a Rubí ha tingut lloc aquest matí a la plaça Onze de Setembre i on han participat prop d'una vintena d'entitats i partits polítics que han fet la tradicional ofrena florar a l'escultura Dempeus.

Tots els participants a l'acte, amb les mesures de seguretat establertes per la Covid-19, han anat passant individualment per deixar el seu ram de flors davant l'escultura. La primera ofrena ha estat la institucional amb l'alcadessa, Ana Maria Martínez, al capdavant; després els regidors del ple municipal per ordre de presentació de major a menor - ERC, En Comú Podem, Veïns per Rubí i l'AUP- i posteriorment, 17 entitats. Un total de 18 institucions sense comptar amb la ciutadania la qual no ha participat en l'acte. 

 

Des de les 9:30 h, l'ofrena ha estat amenitzada per la Cobla Principal del Llobregat i ha comptat amb un petit ball de dos membres de l'Esbart Dansaire de Rubí abans de l'ofrena de la mateixa entitat. 

Aquesta tarda hi ha prevista la concentració davant dels juthats del carrer Pere Esmendia, a les 17 h, convocada per Òmnium Cultural i l'ANC. Per evitar aglomeracions i el risc de contagi, també es preveu que una part de les concentracions tinguin lloc, a la mateixa hora, a la plaça Doctor Guardiet i a la plaça Catalunya de Rubí.

Segueix el TOT per estar informat de tot el què passa a la ciutat:

  • Aquests dies, segueix el TOT per estar ben informat en tot moment del què està passant a la ciutat.
  • Última hora sobre el coronavirus, consells, informació de servei i tota l’actualitat.
  • Subscriu-te al WhatsApp del TOT Rubí i sigues el primer en saber què passa a la ciutat. Guarda el número 680 51 03 75 a la teva agenda del telèfon i envia'ns un missatge amb la paraula 'ALTA'
  • Segueix les nostres xarxes socials: FacebookTwitter i Instagram.
  • Subscriu-te al butlletí per rebre les notícies més destacades per correu electrònic.