El Cent Patins guanya el derbi català de la Lliga Nacional Elit d'hoquei femenina

El matí de dissabte les noies del club rubinenc es desplaçaven per jugar a la pista de l'ASME Tuscans a Sant Adrià

Aquest dissabte el primer equip de l'HCR Cent Patins es desplaçava a la pista de l'ASME Tucans a Sant Adrià del Besòs per disputar el derbi català de la Lliga Nacional d'Elit d'hoquei línia.

Partit complet de les espartanes amb una sòlida defensa acompanyada de la gran portera Ana Munevar, que va aturar un penal per deixar el marcador rubinenc a zero. Això, acompanyat de l'encert anotador de l'equip de Marcus Fajardo va deixar un resultat favorable al descans de 0-3. A la segona meitat, el Cent Patins va confirmar aquesta solidesa a la pista i s'emportava el partit per 0-5 i quedant terceres a la classificació.

Derrota del Sènior 'B' masculí

El Rubí Sènior 'B', per la seva banda, viatjava a Mallorca per enfrontar-se a l'Espanya HC 'B'. Una bona oportunitat per sumar punts contra un rival directe per la permanència, però que no es va saber aprofitar. La falta de concentració i coordinació de l'equip amb una primera part amb molts errors tàctics, sumat a la mala sort en tres ocasions de gol, feia que el Cent Patins no acabés d'entrar mai en el partit i es va arribar al descans amb un resultat de 4-0 favorable als mallorquins.

A la segona part, l'equip rubinenc va millorar en alguns aspectes del joc i es va poder mantenir la porteria a zero, traient l'orgull amb dos gols per escurçar distàncies, però tot i això no va ser suficient. El resultat final va ser de 4-2 i amb aquesta derrota, el sènior 'B' trenca la seva evolució a la segona volta.