El Club Escola de Futbol Can Mir-Rubí inicia el termini d’inscripcions per la temporada 2020/21

El procés hi serà obert, en primera instància, fins el 31 de juliol de 2020 i es podran realitzar les consultes i els tràmits inicials d’inscripció via Internet

El Club Escola de Futbol Can Mir-Rubí ha iniciat el termini d'inscripcions per la temporada vinent 2020/21. El procés hi serà obert, en primera instància, fins al 31 de juliol de 2020 i es podran realitzar les consultes i els tràmits inicials d'inscripció via Internet a l'apartat de contacte de la web del club. 

D'altra banda, també es pot contactar amb el club a través del telèfon mòbil 607 722 071 que estarà disponible des de les 9 h del matí fins a les 21 h del vespre tant per respondre trucades com missatges via Whatsapp. A més, es pot enviar un correu electrònic a [email protected] per resoldre qualsevol dubte. 

 

El club rubinenc es posa a la disposició de tot aquell interessat en saber qui són, què fan, quina és la seva filosofia de treball, els dies d'entrenament i les quotes per formar part del CEF Can Mir. 

Cartell promocional inscripcions CEF Can Mir. FOTO: Club Escola de Futbol Can Mir

 

Segueix el TOT per estar informat de tot el què passa a la ciutat:

  • Aquests dies, segueix el TOT per estar ben informat en tot moment del què està passant a la ciutat.
  • Última hora sobre el coronavirus, consells, informació de servei i tota l’actualitat.
  • Subscriu-te al WhatsApp del TOT Rubí i sigues el primer en saber què passa a la ciutat. Guarda el número 680 51 03 75 a la teva agenda del telèfon i envia'ns un missatge amb la paraula 'ALTA'
  • Segueix les nostres xarxes socials: FacebookTwitter i Instagram.
  • Subscriu-te al butlletí per rebre les notícies més destacades per correu electrònic.
Més informació