Contractes 10 persones a través de la formació professional dual a Rubí

L'Ajuntament de Rubí ha contractat a 10 persones que estudien FP Dual als instituts L'Estatut i La Serreta

L'Ajuntament de Rubí ha contractat a 10 persones que estudien FP Dual als instituts L'Estatut i La Serreta. Els cinc alumnes de l'institut L'Estatut que estudien graus relacionats amb la informàtica treballaran al Rubí Forma (2) i al Servei d'Informàtica municipal (3) mentre que les cinc estudiants de La Serreta que estudien graus d'educació infantil, integració social i d'atenció a persones dependents, s'incoporaren a les escoles bressol municipals i al servei de Joventut, segons han informat des del consistori. 

La formació professional dual aposta per augmentar la col·laboració entre els centres de formació professional i les empreses en el procés formatiu dels alumnes, amb l'objectiu de donar resposta a les necessitats del mercat laboral. L'alumnat rep part de la formació al centre de formació professional i l’altra part l'obté mitjançant les activitats formatives i productives en l'empresa.

L'estada del nou personal al consistori es divideix en dues fases: en la primera, de 100 hores, l'alumnat realitzarà pràctiques per adaptar-se al funcionament de l'administració i, en finalitzar aquest període al setembre, s'iniciarà l'estada remunerada en modalitat de contracte laboral durant 900 hores.

L'alcaldessa Ana Maria Martínez, el regidor d’Educació i Ocupabilitat, Víctor García i la regidora de serveis Informàtics, Annabel Cuesta, han donat aquest divendres la benvinguda a l’alumnat de L’Estatut. 

Segueix-nos per saber què passa a la ciutat.

Subscriu-te gratuïtament al WhatsApp, Telegram i butlletí electrònic. I pots seguir-nos a Facebook, Twitter i Instagram . També ens pots contactar i enviar informació de la ciutat des d'aquest formulari.