Més de 1.300 persones gaudeixen del retorn de Els 40 Primavera Pop a Rubí

Artistes com Lola Índigo, Nil Moliner o Juan Magan han fet vibrar l'amfiteatre del parc del Castell durant prop de 5 hores

El festival Los 40Primavera Pop ha tornat a Rubí un any després per omplir l'amfiteatre del parc del Castell. Enguany, les encara restriccions per contenir el contagi de la Covid-19, han limitat els moviments i és que els assistents no es podien aixecar ni treure la mascareta. Malgrat això, les 1.342 persones que van aconseguir entrada abans que s'esgotessin han vibrat, cantat i cridat durant prop de 5 hores fins i tot amb moments on la pluja ha fet acte de presència. [Veure la galeria d'imatges completa]

L'encarregat d'obrir el concert ha estat l'egarenc Miki Nuñez amb el seu tema Me vale i que ha començat a engegar a tots els presents, a més ha cantat dues cançons més: Sin noticias de Gurb i No m'ho esperava. Posteriorment, han sortit a l'escenari Lérica, Marlena, Emlan, Amber, Marlon, Manel Navarro, Pol Granch, Sweet California, Subliminal, Joan Garrido i Nerea Rodríguez. Un dels artistes més aclamats en aquesta primera part va ser Marc Seguí que va cantar el seu tema Tiroteo amb la col·laboració de l'ex concursant de Factor X i actor, Pol Granch. 

Marc Seguí cantant 'Tiroteo' amb 'Pol Granch. FOTO: Josep Llamas

Marc Seguí cantant 'Tiroteo' amb 'Pol Granch. FOTO: Josep Llamas

La segona part del show va comptar amb alguns dels artistes més potents del moment. Primer va ser el torn d'Ana Mena que va interpretar tres cançons a cadascuna més coneguda que l'anterior i èxits de l'estiu: Un beso de improvisto i Se iluminaba conjuntament amb ROCCO Hunt, per tancar la seva actuació amb A un paso de la luna.esprés va aparèixer a l'escenari el santcugatenc i artista internacional Álvaro Soler qui va seguir animant el públic amb el seu single Magia i una que va trencar tots els registres que va ser La cintura. 

Belén Aguilera continuava amb el festival i ho feia amb el seu single Fuck Off i ho rematava amb l'aparició sorpresa de Lola Índigo per revolucionar al públic cantant conjuntament La tirita. A posteriori, van sortir Dani Fernández i Bombai. 

Belén Aguilera i Lola Índigo interpretant 'La Tirita' a l'amfiteatre del parc del Castell. FOTO: Josep Llamas

Belén Aguilera i Lola Índigo interpretant 'La Tirita' a l'amfiteatre del parc del Castell. FOTO: Josep Llamas

S'arribava a la part final del festival i amb ella, arribaven els artistes més esperats pel públic. Omar Montes va aconseguir uns dels moments de cridòria més forts de la nit amb la seva aparició cantant Sólo amb la tornada d'Ana Mena a l'escenari, seguit d'una de les cançons més escoltades en els darrers mesos com és Alocao. Després, el festival tornava a canviar de registre amb Nil Moliner qui interpretava tres temes personals de més a menys conegut: Libertad, Mi religión i Som Ocells. 

La traca final arribava amb Juan Magan qui ha fet viatjar al públic enrere, començant pel tema més actual Dónde estás, seguit d'un tema que va rebentar totes les llistes com va ser Ella no sigue modas, per culminar amb Página. El festival el tancava Lola Índigo, l'artista més aclamada pels assistents i que d'aquí dues setmanes treu el seu segon àlbum sota el nom 'La niña'. L'ex concursant d'Operación ha posat la cirereta al pastís amb tres cançons que han sonat fins a l'extenuació a la ràdio com són 4 Besos, Trendy i Santería -amb les coreografies que tant representen a Lola Índigo- i un bonus track final amb la presentació del seu nou single Culo. 

 

Segueix-nos per saber què passa a la ciutat.

Subscriu-te gratuïtament al WhatsApp, Telegram i butlletí electrònic. I pots seguir-nos a Facebook, Twitter i Instagram . També ens pots contactar i enviar informació de la ciutat des d'aquest formulari.