300 persones gaudeixen del microteatre a Rubí

Èxit de taquilla i assistència en el 5è Festival de Microteatre de Rubí

Aquest cap de setmana s’ha celebrat al Centre Rubinenc d'Alternatives Culturals (CRAC), el 5è Festival de Microteatre de Rubí, amb obres de 15 minuts i amb actors i actrius a gairebé a tocar.

Aquesta edició ha superat en assistents a l’anterior ja que prop de 300 persones han gaudit d’aquesta aposta pel teatre jove i dinàmic. Una de les raons d’aquesta major afluència és que l’espai del CRAC és més gran que l’Espai Jove Torra Basses, per on van passar 240 persones en l’última edició del mes de maig.

El CRAC es va omplir d'espectadors que van gaudir d'obres de teatre de 15 minuts. FOTO: Addictes al Microteatre

El preu de l’entrada era mitjançant la taquilla inversa, és a dir, l’espectador decidia voluntàriament quant volia aportar després de veure l’obra. En aquest sentit, també s’ha augmentat la recaptació, que es va repartir entre les companyies i per assumir les despeses de la funció.

 

En aquesta nova edició del festival han actuat set companyies de teatre, tot i que estaven previstes vuit, formades per actors i actrius menors de 30 anys, la majoria rubinenques i d’altres convidades. Finalment la companyia Escena 13 no va actuar, i ho va fer en el seu lloc els dos dies Parapapá ent.

La majoria de les companyies teatrals que van actuar eren rubinenques i d'altres estaven convidades. FOTO: Addictes al Microteatre
 

Si a la darrera edició la temàtica central era l’amor, enguany ha estat el futur i el que ens depararà.Es preveu que torni una nova edició del festival el pròxim mes de maig.

 

 

Més informació