El barri del Pinar viurà un Carnaval futurista

Festa i rua de Carnaval aquest divendres amb disfresses futuristes i de material reciclat

Aquest divendres 21 el barri del Pinar celebrarà una festa de Carnaval de temàtica futurista. La festa és oberta a tota la ciutadania i l’ha organitzat el Pla de Desenvolupament Comunitari del Pinar, amb el suport del Centre Obert Compartir i l’associació de veïns del barri. Segons informen des del consistori, la temàtica de les disfresses d'enguany ha de ser futurista i la idea és que, tant el vestuari com els complements, estiguin fets amb materials reciclats.

La festa s’iniciarà a les 17:30 h amb una rua pel barri que sortirà i acabarà a la plaça de sorra situada davant de Centre Cívic La Cruïlla. Després de la desfilada, hi haurà un berenar, música i un taller de màscares i antifaços que han preparat els joves del Centre Obert Compartir. A més, el grup de joves del Pinar i les educadores del projecte Rubijove als barris han preparat una activitat de dinamització sota el títol “Racó del futur” a través de la qual els assistents podran enganxar els seus desitjos de futur en un cor gegant.  

La celebració del Carnaval al barri és una tradició del Pinar que espera atraure persones d’altres punts de Rubí i donar-los a conèixer totes les accions i iniciatives que es desenvolupen en aquesta zona de la ciutat.