Què fem aquest cap de setmana?

Activitats culturals per gaudir de la ciutat aquest cap de setmana

Aquest cap de setmana a Rubí s’organitzen diverses activitats de cinema, música i teatre per gaudir de la cultura sense sortir de la ciutat. Destaquen els concerts en el marc del cicle envelaRts, l’última pel·lícula de Pedro Almodóvar que es podrà veure en el cinema a la fresca, obres de teatre a l’aire lliure i el retorn de l’activitat sardanista.

Totes les activitats es portaran a terme respectant les mesures de seguretat corresponents per la Covid-19 i en la majoria només es podrà accedir amb reserva d’entrada.

Concert de Cosmic Lala i Laia Alsina

Divendres 24 de juliol, a les 21 h

Plaça del Celler

Inspirada pel cosmos, la sonoritat de Cosmic Lala prové de les seves emocions i del seu amor per l’harmonia de la natura. La seva música combina aquest sentir en un present, creant un relat íntim i honest, d’experiències vitals, portant un missatge de forta vulnerabilitat al món.
Reserva d'entrades

Vermut musical solidari

Dissabte 25, de 12 a 14 h

Carrer de Virgili 9

Aquest dissabte continuen els vermuts amb música en directe. Els diners recollits es destinaran a l'Associació de Solidaritat i Ajuda Veïnal (ASAV) de Rubí ASAV. L'esdeveniment es realitzarà sota les mesures sanitàries recomanades.

La gallina dels ous d’or

Dissabte 25 de juliol, a les 22 h

Plaça del Celler

Us agraden els diners?... Molt? Els grangers d’aquesta història perdien el temps pensant en els diners i sempre repartien el poc que tenien amb qui més ho necessitava, però un dia va arribar una gallina a la seva granja i va pondre un ou d’or. Us imagineu si us passa a vosaltres?

 

Cia. Zum Zum Teatre.

Hi col·labora: La Xarxa.

Reserva d’entrades

Dolor y gloria

Diumenge 26 de juliol, a les 22 h

Amfiteatre del parc del Castell. Cinema a la fresca

Director: Pedro Almodóvar (Espanya, 2018)
Drama (+ 16 anys) | Versió original en castellà
Dolor y gloria narra una sèrie de retrobaments de Salvador Mallo, un director de cinema que es troba en l’ocàs. Alguns d'ells són físics, altres recordats: la seva infància en els anys seixanta: quan va emigrar amb els seus pares a Paterna, un poble de València, a la recerca de prosperitat: el primer desig; el seu primer amor adult ja al Madrid dels vuitanta; el dolor de la ruptura d'aquest amor quan encara estava viu i palpitant; l'escriptura com a única teràpia per oblidar l'inoblidable; el primerenc descobriment del cinema, i el buit, l'incommensurable buit davant la impossibilitat de continuar rodant.
Reserva d'entrades

Concert de Sardanes

Diumenge 26 de juliol a les 18:30 h

Jardins de l’Ateneu 

Audició-concert amb la Cobla Contemporània, organitzada pel Foment de la Sardana de Rubí

Recull de les diverses disciplines i gèneres que han portat a la cobla Contemporània a 25 anys de grans èxits. La cobla Contemporània agafa la música més coneguda i la interpreta al ritme i el tempo característics de la sardana. 

Reserva d’entrades

Segueix el TOT per estar informat de tot el què passa a la ciutat:

  • Aquests dies, segueix el TOT per estar ben informat en tot moment del què està passant a la ciutat.
  • Última hora sobre el coronavirus, consells, informació de servei i tota l’actualitat.
  • Subscriu-te al WhatsApp del TOT Rubí i sigues el primer en saber què passa a la ciutat. Guarda el número 680 51 03 75 a la teva agenda del telèfon i envia'ns un missatge amb la paraula 'ALTA'
  • Segueix les nostres xarxes socials: FacebookTwitter i Instagram.
  • Subscriu-te al butlletí per rebre les notícies més destacades per correu electrònic.