Dues pel·lícules del Cicle Gaudí es projectaran a Rubí el setembre i octubre

Les entrades per veure 'La dona il·legal' i 'Les dues nits d’ahir' estaran disponibles a partir del 2 de setembre

El Cicle Gaudí tornarà a la pantalla del teatre municipal La Sala el proper 10 de setembre amb la pel·lícula 'La dona il·legal'. La següent sessió confirmada serà el 15 d’octubre i s’hi projectarà 'Les dues nits d’ahir'. En tots dos casos, les entrades es podran adquirir a partir del 2 de setembre a través d'Internet o a la taquilla del teatre, els dijous i divendres de 17 a 20 h.

El preu de l'entrada general és de 4,5 euros (3 en cas de tenir dret a descompte). També s'aplica un 2x1 als socis i sòcies del Club Vanguardia.

Un thriller i una road movie

'La dona il·legal' és un thriller de Ramon Térmens al voltant de la immigració il·legal. Daniel Faraldo interpreta Fernando Vila, un advocat d’immigració que accepta un cas aparentment senzill: evitar la deportació d’una jove kosovar, la Zita Krasniqi (Klaudia Dudová). Però tot canvia quan la noia apareix morta al Centre d’Internament d’Estrangers (CIE) i les autoritats declaren que s’ha suïcidat. En Fernando busca l’ajuda de l’única amiga de la víctima, la Juliet Okoro (Yolanda Sey), una immigrant nigeriana atrapada en una xarxa de prostitució. Mentre prova d’esclarir els fets, troba la fèrria oposició del cap de policia Oriol Cadenas (Isak Férriz), i aviat comença a descobrir la corrupció, els abusos sexuals i els “falsos suïcidis” que es produeixen dins del sistema de deportacions.

La pel·lícula de l’octubre, 'Les dues nits d’ahir', és una road movie dirigida per Pau Cruanyes i Gerard Vidal Barrena. Una nit d’estiu, l’Eric (Arnau Comas) roba les cendres de Pol, el seu amic recentment mort. A continuació, acompanyat dels seus dos millors amics, Ona (Judit Cortina) i Marcel (Oriol Llobet), emprèn un viatge en cotxe per llançar les cendres. L’escapada, però, acaba convertint-se en una bombolla que els separa de la realitat i els allunya del retorn a casa i del seu objectiu inicial.

Segueix-nos per saber què passa a la ciutat.

Subscriu-te gratuïtament al WhatsApp, Telegram i butlletí electrònic. I pots seguir-nos a Facebook, Twitter i Instagram . També ens pots contactar i enviar informació de la ciutat des d'aquest formulari.