Els 5 llibres més llegits aquest estiu a Rubí

Dos dels llibres més destacats de la llibreria L'Ombra de Rubí aquest estiu són de categoria infantil

Els llibres sempre són bons companys de viatge i el temps d’estiu és una època ideal per submergir-nos en les mil i una històries que ens ofereixen.

 

Per aquest motiu hem preguntat a l’emblemàtica llibreria L’Ombra de Rubí, els 5 títols literaris preferits pels rubinencs i rubinenques durant aquest estiu. Són els següents:

  1. ‘Persecució’, de Toni Sala. L'Altra Editorial. Una novel·la que aprofundeix en la part fosca de les persones que semblen normals, i en l’atracció fatal cap a un home que va assassinar la seva dona.
  2. ‘L'últim vaixell’, de Domingo Villar. Grup62. Aquesta novel·la negra se submergeix en un nou cas per a l'inspector Caldas, per primera vegada en català.
  3. ‘Virus’, de la col·lecció Agus i els monstres. Combel. Conte infantil on s’expliquen noves aventures de l’Agus Pianola, un noi molt despistat i una mica barrut que, al cap i a la fi, és un tros de pa.
  4. ‘Amor’, Hanne Orstavick. Editorial les Hores. Una novel·la sobre la distància entre els éssers humans, la solitud i la cerca de l’amor.
  5. L'Home Gos’, de David Pilkey. Cruïlla. Conte infantil que narra una nova aventura del policia amb cap de gos i cos d'home més esbojarrat del món.
 
Comentaris

No hi ha comentaris. T'animes?