La fotografia s’apodera de Rubí

Activitats gratuïtes i obertes a tothom emmarcades en el 5è Festival Fotogràfic de Rubí

En el marc del 5è Festival de Fotografia de Rubí, avui dissabte hi ha dues interessants activitats relacionades amb el món de la imatge i la fotografia. Per una banda, una sessió de photocall lightpainting, i d’una altra, una visita guiada per les imatges gegants exposades a diversos punts de la ciutat per commemorar la mostra internacional de La Nuu 2019. Ambdues activitats són gratuïtes i obertes a tothom que vulgui sumar-s’hi.

Photocall lightpainting

Aquest dissabte, de 10 a 13 h, a la plaça de l’Antiga Estació, tindrà lloc una sessió gratuïta de photocall lighpainting organitzada pel grup fotogràfic El Gra. En una carpa fosca es faran fotografies de retrat, utilitzant tècniques de llarga exposició i il·luminació complementària, que immediatament s'imprimeixen i es donen als retratats. La tècnica, anomenada photocall lighpainting, dóna uns resultats realment curiosos.

 

Una sessió de photocall lighpainting realitzat pel grup fotogràfic El Gra l'any passat. FOTO: El Gra

Visita guiada per les imatges de La Nuu 2019

A les 11:30 h, també a la plaça de l’Antiga Estació, s’iniciarà un itinerari per la ciutat tot seguint les obres de fotogràfiques exposades a peu de carrer. Carles Mercader, el director del Festival internacional de Fotografia de Rubí, serà l’encarregat d’explicar les imatges que conformen la mostra d’enguany de La Nuu 2019.

Més informació