Els gegants de Rubí, Roc i Paula, participen en les festes de Sant Feliu de Llobregat

Els gegants rubinencs han estat present en l'exposició d'imatgeria festiva "Floreix la Festa"

Després del parèntesi del 2020 a causa de la pandèmia, que va obligar a suspendre la majoria de festes i actes lúdics d'arreu, la ciutat de Sant Feliu de Llobregat, ha acollit entre els dies 7 i 16 de maig l'Exposició nacional de Roses, emmarcada en les Festes de Primavera d'aquesta localitat del Baix Llobregat, que engloba tot un seguit d'activitats lúdiques, comercials i festives al voltant d'aquesta flor.

Els gegants de Rubí, Roc i Paula, han participat a l'exposició "Floreix la Festa" que, adaptada a la situació sanitària vigent, s'ha pogut visitar amb aforament limitat a la nau de Can Bertrand.

L'activitat ha molt d'èxit, sobretot entre la canalla, i han participat diverses colles geganteres com la de Rubí, Ripoll, Mollet del Vallès i Sant Cugat del Vallès, entre altres, així com l'amfitriona de Sant Feliu. 

 

Segueix el TOT per estar informat de tot el què passa a la ciutat:

  • Aquests dies, segueix el TOT per estar ben informat en tot moment del què està passant a la ciutat.
  • Última hora sobre el coronavirus, consells, informació de servei i tota l’actualitat.
  • Subscriu-te al WhatsApp del TOT Rubí i sigues el primer en saber què passa a la ciutat. Guarda el número 680 51 03 75 a la teva agenda del telèfon i envia'ns un missatge amb la paraula 'ALTA'
  • Segueix les nostres xarxes socials: FacebookTwitter i Instagram.
  • Subscriu-te al butlletí per rebre les notícies més destacades per correu electrònic.