El Full Colors renovarà els grafitis de la plaça de Josep Tarradellas

La tercera edició del festival tindrà lloc avui i demà a la plaça de Josep Tarradellas de Rubí

La tercera edició de la mostra de grafiti i art urbà Full Colors, organitzat per l’Ajuntament i l’entitat rubinenca Petados Crew, tindrà lloc avui i demà a la plaça de Josep Tarradellas.

Dos dies plens d’activitats alternatives

Repintar els murs és l’activitat central del festival i tindrà lloc avui de 10 a 21 h, i diumenge de 10 a 20 h. A més de seguir el procés de creació dels nous grafitis, les persones que s’acostin a la plaça també podran gaudir d’activitats paral·leles al voltant de la cultura urbana.

Avui hi haurà propostes infantils d’art al carrer (12 a 14 h i 17 a 19 h), vermut musical a càrrec de La Sonik, batalla de galls (17.30 h) i música per acabar la jornada amb Cosmic Lala and the planets (19 h) i DJ Azogue-Godac (20.15 h).

Diumenge les activitats per a nens i nenes tindran lloc d’11 a 14 h, el vermut comptarà amb la música de DJ Rude lerdo i, com a novetat, s’incorpora al programa un ‘Game of Skate’, una petita competició d’skate organitzada per La Skateboarding Rubí (16.30 h).

Durant tot el cap de setmana, els artistes pintaran per seccions un nou mural de temàtica lliure als murs d’aquest espai públic. Les creacions es faran de nou sobre les anteriors per coherència amb el caràcter temporal d’aquesta disciplina.

 

La regidora de joventut amb representants de les entitats col·laboradores a la plaça de Josep Tarradellas. FOTO: Ajuntament de Rubí | Localpres)

Impulsar el grafiti des de la perspectiva d’art urbà

El Full Colors s’emmarca en el projecte Street Art, impulsat conjuntament pels serveis de Joventut i Cultura que promou l’art i l’expressió artística a l’espai urbà, canvia el color de Rubí a través d’intervencions artístiques urbanes de qualitat i facilita als artistes una xarxa de parets de titularitat municipal i/o privada on desenvolupar les obres.

El Full Colors dóna valor artístic a punts de la ciutat buits o sense ús i fomenta que els i les joves s’iniciïn en el món del grafiti des de la perspectiva de l’art urbà pintant creacions amb significat”, ha dit la regidora de joventut, Annabel Cuesta Fabre.

El Full Colors d’aquest any aplegarà al municipi 35 grafiters i grafiteres, onze dels quals són de Rubí, i alguns provenen d’Itàlia, Anglaterra i Alemanya. “A partir d’ara, serà sempre d’estil lliure perquè els artistes puguin expressar el que vulguin. Venen artistes de molt prestigi de tot el món”, ha explicat ‘Kets’ de Petados Crew.

 

 

Més informació