La segona edició dels Premis Arkam guardonarà els millors projectes audiovisuals del Vallès

L'Infest organitza aquests premis per reconèixer els millors treballs audiovisuals del Vallès Occidental i Oriental

El pròxim 28 de març tindrà lloc, al Teatre Municipal de Rubí, la segona edició dels Premis  Arkam. Els membres de l’InFest, el Festival Internacional de Curtmetratges de gènere fantàstic, terror i freak, s’ocupen de l’organització d’uns premis que, per segon any consecutiu, volen donar visibilitat a projectes audiovisuals del Vallès.

La passada edició dels Premis Arkam va  aconseguir l’assistència de més de 200 persones de tot el Vallès i es va poder gaudir d’un passi de projectes audiovisuals de tota mena. El premi, finalment, va recaure en el curtmetratge Clandestí, dels santcugatencs Joan Ramon Armadàs i Ivan Mulero.

Fotograma del curtmetratge Clandestí, guanyador de la primera edició, i que es pot veure en obert a YouTube

   

Durant els Premis Arkam, els productors de les obres escollides disposen d'un temps per presentar el seu treball al públic assistent i poder compartir experiències amb altres cineastes del Vallès. No importa la durada dels projectes: tampoc el gènere o format. La condició sine qua non és que els realitzadors siguin del Vallès.

 

Un jurat especialitzat concedirà el premi a Millor projecte del Vallès 2020, dotat amb 150 euros, i en cas que el projecte entri dins la temàtica del Festival Infest (freak, fantàstic o de terror) tindrà accés directe a la selecció final.

Cartell dels Premis Arkam 2020

    

Les bases dels Premis, així com el full d'inscripció, es poden consultar a la pàgina web de l'Infest.

El TOT Rubí és patrocinador dels Premis ARKAM.

Més informació