El Nadal també arriba a Lectors, al tren!

Programació nadalenca durant el mes de desembre a la llibreria rubinenca Lectors, al tren!

La llibreria Lectors, al tren!, situada al carrer Magí Raméntol 3, acollirà durant el mes de desembre presentacions de les últimes novetats literàries i contes nadalencs per als més petits. Algunes de les activitats comptaran amb la presència de reconeguts il·lustradors i experts en literatura infantil, com la Clàudia Rosa.

Programació de desembre

- Divendres 13 a les 18 h.

Presentació dels jocs de Los cuentos de la caputxeta, amb Max Saladrigas i Mercè Galí, il·lustradors dels jocs

Els jocs de fusta, fets amb cura, cuidats fins a l’últim detall son la característica del que fa Melania Del Pino, i triar els il·lustradors n’és un altre especialitat com podem veure amb les il·lustracions de Max Saladrigas per al memory i Mercè Galí per al tres en ratlla.

Tindrem a la creadora dels jocs i als dos il·lustradors i jugarem amb ells i amb els més menuts. Veniu a jugar?

- Dissabte 14 de desembre a les 12h.

Presentació del llibre El Nadal dels ratolins amb la seva il·lustradora Cuchu.

 

Si hi ha una època màgica és sense cap dubte, el Nadal, i en aquesta història entranyable escrita per Oriol Canosa, la màgia del Nadal ens acompanyarà per poder guarnir l’arbre de la ciutat sense que ningú sàpiga qui ho fa...

La Cuchu ens explicarà com ha pensat els personatges i amb Landry el rumbero, cantarem i ballarem nadales il·lustrades per la Cuchu!

Festa i màgia assegurada!

- Dimecres 18 de desembre a les 18h.

Presentació de novetats de nadal per Clàudia Rosa.

Voleu que us expliquem quins llibres i àlbums meravellosos han sortit de novetat aquest Nadal? Doncs us convidem a berenar tot escoltant a la Clàudia Rosa, experta en literatura infantil, Màster en Biblioteques Escolars, que us en farà cinc cèntims i us aconsellarà quin és el que més pot agradar depenent de l’edat lectora i els gustos literaris de cada nen i nena...i també pels adults frikis que ens agraden els àlbums il·lustrats.

 

Des de la llibreria recorden que les places per a qualsevol de les activitats són limitades i cal fer reserva.