Nou documental sobre el procés de creació del Bòjum

L'entitat 'Les Anades d'Olla' espera que el documental el pugui veure tothom pròximament

El pròxim diumenge 13 de juny es presentarà al teatre municipal La Sala el documental "Bòjum, la petjada d'en Bòdum", de la productora Crestavisual i el seu responsable, en Blai Farran. Des de l'entitat 'Les Anades d'Olla' expliquen que aquesta primera projecció és reservada a persones, comerços i empreses directament vinculades amb la creació de la bèstia blava però esperen que ben aviat tothom pugui veure el documental.

El projecte audiovisual, de mitja hora de duració, reflexiona sobre la cultura popular i explica tot el procés de creació del Bòjum. Des del naixement del projecte, el reportatge mostra com un grup de persones apassionades pel projecte hi dediquen hores i esforços en la construcció de la bèstia blava, persones que no en sabien i artistes col·laboradors que es van involucrar.

Entre aquests es troben el mateix Pep Borràs, cocreador del Bòdum, en Rafa Fernàndez de Drastic Works, la Núria Sentís, l'Helena Abella i la Montserrat Rius, i també en Josep Milà i Joan Mir (diables del Carmel), els quals van vetllar perquè l'estructura fos com havia de ser.

També es fa referència a en Ricardo Sanuy per a les qüestions tècniques, i a totes aquelles persones que ens van ajudar a "vestir" l'elefant perquè llueixi sempre amb la millor imatge, l'escola d'art i disseny EdRA, encarregada de les imatges al vestuari de la colla, en Daniel García, que ha posat la música a tots els balls, en Marc Comas, que s'ha encarregat de la imatge gràfica, L'entitat també agraeix la labor d'en Jordi García, Jordi Milà, Roser Aguilar, JM Montoya i altres persones que han ajudat a aquest projecte de cultura popular de Rubí. 


 

 

Segueix el TOT per estar informat de tot el què passa a la ciutat:

  • Aquests dies, segueix el TOT per estar ben informat en tot moment del què està passant a la ciutat.
  • Última hora sobre el coronavirus, consells, informació de servei i tota l’actualitat.
  • Subscriu-te al WhatsApp del TOT Rubí i sigues el primer en saber què passa a la ciutat. Guarda el número 680 51 03 75 a la teva agenda del telèfon i envia'ns un missatge amb la paraula 'ALTA'
  • Segueix les nostres xarxes socials: FacebookTwitter i Instagram.
  • Subscriu-te al butlletí per rebre les notícies més destacades per correu electrònic.