Olga Xirinacs portarà les seves memòries de Rubí a l’auditori de la Biblioteca

La reconeguda escriptora, que va passar els estius de la seva infantesa i joventut a Rubí, presenta la seva obra “El rec: Memòries de vint-i-sis estius”, a l’auditori de la Biblioteca

Aquest divendres 7 de febrer, a les 19 h, Olga Xirinacs portarà les seves memòries d’infantesa i joventut a Rubí, a l’auditori de la Biblioteca municipal, a través del seu darrer llibre “El rec: Memòries de vint-i-sis estius”, de Cossetània Edicions.

I és que vint-i-sis estius llargs poden ser tota una vida. L’Olga els va passar a Rubí, amb la seva àvia Lola, que era del poble. L’Olga venia a estiuejar a Rubí durant molts anys i recrea en el seu llibre aquestes memòries literàries d’infantesa i joventut, des del 1936 anys que va néixer fins al 1962. Aquest Rubí que va des de la guerra civil fins a la rierada vista per la ploma d’una gran escriptora.

Cartell de presentació del llibre de l'Olga Xirinacs a l'auditori de la Biblioteca municipal

image003

 

L’Olga Xirinacs (1936) ha nascut, viu i treballa a Tarragona. És professora de piano i de català, i ha exercit en diverses escoles. També ha ensenyat narrativa per a adults a prestigioses aules de Barcelona. És una escriptora reconeguda que al llarg dels anys ha guanyat els principals premis en llengua catalana i entre altres reconeixements, té la Medalla de Plata de l’Ajuntament de Tarragona o la Creu de Sant Jordi.

L’acte està organitzat pel Racó del llibre de Rubí, i serà conduït per la Lídia Juste i la Margarita Ortiz.