Les pel·lícules del Cicle Gaudí tornen a Rubí al febrer

El drama "Uno para todos" encetarà la programació al teatre La Sala el pròxim 5 de febrer

El teatre municipal La Sala reprendrà el Cicle Gaudí el pròxim 5 de febrer amb la pel·lícula Uno para todos, de David Ilundain. Es tracta d'un drama protagonitzat per David Verdaguer, Patricia López Arnaiz, Clara Segura i Ana Labordeta inspirat en una història real. Un professor interí es converteix en el tutor d'una classe de 6è de primària en un poble completament desconegut per a ell. Quan descobreix que ha de reintegrar un alumne malalt a l'aula, es troba amb un problema inesperat: gairebé cap dels seus companys i companyes volen que el nen torni a classe.

El 18 de febrer, li arribarà el torn a la pel·lícula d'Icíar Bollaín La boda de Rosa, que compta amb Candela Peña i Sergi López entre els seus principals intèrprets. La cinta és una comèdia protagonitzada per la Rosa, una dona a punt de fer-ne 45, que ha viscut sempre per als altres i ara decidex prendre les regnes de la seva vida. Abans, però, vol embarcar-se en un compromís molt especial: un matrimoni amb ella mateixa. Aviat descobrirà que el seu pare, els seus germans i la seva filla tenen altres plans per a ella i que això de canviar de vida no és tan senzill com pensava.

L'últim títol de la programació del Cicle Gaudí que s'ha donat a conèixer és Terra de telers, que es podrà veure a Rubí el 19 de març. Laia Díaz, Ramón Godino, Alba López i Montse Ribadellas encapçalen el repartiment d'aquest drama dirigit i escrit per Joan Frank Charansonnet. La pel·lícula narra més de 60 anys de la vida de la Julieta, des de la seva infància feliç marcada per la industrialització, passant per la duresa de la guerra i la dictadura, i finalitzant amb el retorn a la seva estimada colònia.

 

Totes les sessions del Cicle Gaudí seran a les 20 h per facilitar el desplaçament del públic dins els horaris permesos pel govern català. 

Les entrades per al Cicle Gaudí es podran adquirir properament a través d'Internet i de la taquilla de La Sala, que obre els dijous i divendres de 17 a 20 h. El preu de l'entrada general és de 4,5 euros (3 en cas de tenir dret a descompte). També s'aplica un 2x1 als socis i sòcies del Club Vanguardia.​

Segueix el TOT per estar informat de tot el què passa a la ciutat:

  • Aquests dies, segueix el TOT per estar ben informat en tot moment del què està passant a la ciutat.
  • Última hora sobre el coronavirus, consells, informació de servei i tota l’actualitat.
  • Subscriu-te al WhatsApp del TOT Rubí i sigues el primer en saber què passa a la ciutat. Guarda el número 680 51 03 75 a la teva agenda del telèfon i envia'ns un missatge amb la paraula 'ALTA'
  • Segueix les nostres xarxes socials: FacebookTwitter i Instagram.
  • Subscriu-te al butlletí per rebre les notícies més destacades per correu electrònic.