Premiats els guanyadors i finalistes del concurs de dibuixos del Museu Vallhonrat

El museu rubinenc ha presentat aquest dilluns el llibre que repassa els seus 60 anys de trajectòria

El Museu Vallhonrat de Rubí ha presentat aquest dilluns al matí el llibre Història del Museu Etnogràfic Vallhonrat de Rubí i del món del col·leccionisme, l’art i la cultura de Rubí a través de la seva genton repassa els seus 60 anys d'història i fa un repàs per les peces i col·leccions que l’espai ha acollit. Segons el seu director, Pere Vallhonrat, "és un llibre que ha costat dos anys" i ha recordat el consens del ple municipal i el suport de la Cecot perquè el centre optés a rebre la Creu de Sant Jordi, "que ens van atorgar després de 4 anys". 

La presentació també ha servit per lliurar els premis als guanyadors i finalistes al concurs de dibuixos que el museu ha organitzat entre els escolars de la ciutat per commemorar l’aniversari. Alumnes de diferents centres escolars de la ciutat han participat en un concurs que volia implicar les escoles, els principals visitants del centre. El primer premi ha estat per a Pere Palacín Comellas, de l'escola Montserrat; el segon per a Alejandro Pupo Rodríguez, de l'aula d'acollida de l'escola Mossèn Cinto Verdaguer; i el tercer premi per a Izhan Poquet Contreras, de l'escola Pau Casals. 

Han estat finalistes Dominick Castellón Zaldívar, de l'escola Mossèn Cinto Verdaguer, Laia Font Coca, de l'escola Montserrat i Aisha El Hammout, de l'escola Pau Casals.

 
Una de les alumnes premiades en el concurs de dibuixos del museu. FOTO: NHS

Una de les alumnes premiades en el concurs de dibuixos del museu. FOTO: NHS

El llibre sobre el museu s’ha presentat a l’auditori de l’espai expositiu amb la presència dels responsables del centre i l’alcaldessa, Ana María Martínez, entre altres representants institucionals, i l'artista rubinenca Ana Tamayo. Per a l'alcaldessa, amb el llibre "un es pot fer a la idea del que suposen aquests 60 anys, no tan sols per a la família Vallhonrat, sinó també per a la ciutat". 

Segueix el TOT per estar informat de tot el què passa a la ciutat:

  • Aquests dies, segueix el TOT per estar ben informat en tot moment del què està passant a la ciutat.
  • Última hora sobre el coronavirus, consells, informació de servei i tota l’actualitat.
  • Subscriu-te al WhatsApp del TOT Rubí i sigues el primer en saber què passa a la ciutat. Guarda el número 680 51 03 75 a la teva agenda del telèfon i envia'ns un missatge amb la paraula 'ALTA'
  • Segueix les nostres xarxes socials: FacebookTwitter i Instagram.
  • Subscriu-te al butlletí per rebre les notícies més destacades per correu electrònic.