El públic escull 'El tratamiento' com a millor curtmetratge de l'InFest 2020

El film dirigit pel sevillà Álvaro Carmona s'erigeix com el preferit del públid del festival de curtmetratges de terror, fantàstic i freak de Rubí

'El tratamiento', curtmetratge dirigit pel sevillà Álvaro Carmona, ha estat escollit pel públic de l'InFest 2020 com a millor film del festival de curtmetratges de terror, fantàstic i freak que ha tingut lloc aquest cap de setmana a Rubí, dotat amb una aportació econòmica de 250 euros. Per primera vegada, i com a conseqüència de la Covid-19, les votacions del públic al millor curtmetratge eren electròniques i es podien fer a través de la web del festival. 

D'altra banda, 'Rebooted' ha estat el curtmetratge guanyador del festival segons els membres del jurat, format per Dani Viqueira, l'Alberto Corredor, l'Olga Navarro i la Mar Morey, amb una dotació de 1.000 euros. Es tracta d'un curt australià dirigit per Michael Shanks on un esquelet animat d'stop-motion pren mesures dràstiques quan s'assabenta que s'esta refent la pel·lícula per a la qual va ser creat fa molt de temps. 

'Rebooted' ha estat el curtmetratge guanyador, segons els membres del jurat de l'InFest 2020

  

'A little taste', el curt espanyol de Victor Català, que ha quedat en segon lloc, es basa en una nena que fuig desorientada pel bosc. De sobte, sembla que alguna cosa la persegueix amençadorament i en arribar a una petita clariana, es troba a una altra nena jugant sola en un gronxador. 

'A little taste', film de Victor Català, ha quedat en segon lloc.

 

 

Segona edició dels Premis Arkam

Pel que fa als Premis Arkam, la "versió seriosa" de l'InFest 2020, el curtmetratge guanyador va ser 'Impacto', d'Héctor Romance, amb un premi valorat en 150 euros. La cinta del sabadellenc gira entorn el Sigur, un jove que vol donar una sorpresa als convidats de la seva festa d'aniversari, però res succeeix com havia planejat.

'Impacto', del sabadellenc Héctor Romance, ha guanyat la segona edició dels Premis Arkam

  

Més info: Els Premis Arkam guardonen ‘Impacto’ com el millor curtmetratge del Vallès

En el cas dels Arkam, aquests premis reconeixen els millors curts del Vallès i donen l'oportunitat perquè creadors i espectadors puguin conèixer les propostes que, actualment, s'estan duent a terme a la comarca. Enguany, el jurat estava format per tres periodistes: Susana Soldado, el JR Armadàs i l’Aina Miralles.

El TOT Rubí és patrocinador dels Premis Arkam i de l'InFest. 

 

Segueix-nos per saber què passa a la ciutat.

Subscriu-te gratuïtament al WhatsApp, Telegram i butlletí electrònic. I pots seguir-nos a Facebook, Twitter i Instagram . També ens pots contactar i enviar informació de la ciutat des d'aquest formulari.