Quatre rubinencs guanyen el Premi Sambori de narrativa escolar

La tradicional festa d'entrega de premis, organitzats per Òmnium Cultural, no s'ha celebrat a causa de la pandèmia

Aquest dijous 6 de maig es va realitzar l’entrega dels Premis Sambori de la demarcació del Vallès Occidental als 4 rubinencs guanyadors d’aquest premi. A causa de la pandèmia no s'ha celebrat la tradicional festa d’entrega de premis que es feia conjuntament a les quatre seus d’Òmnium que formen part de la demarcació del Vallès Occidental (Rubí, Sabadell, Sant Cugat del Vallès i Terrassa). 

Els premiats han estat Noa Arias Llobet amb ‘La pirata atrapada’, de l'Escola Schola, segon premi del cicle inicial de primària; Hind El Aribi amb ‘Ella era el noi?’, de l'Escola Pau Casals, primer premi del cicle mitjà de primària; Genís Cruz Cortés amb ‘El llibre', de l'Institut Duc de Montblanc, primer premi del primer cicle de secundària; i Iker Abad Montenegro amb ‘Cadena perpètua’, també de l'Institut Duc de Montblanc, tercer premi de batxillerat i cicles formatius.

 

Aquest 2021 han participat 143 textos seleccionats per les escoles i hi ha hagut una participació total de 691 alumnes de 35 centres educatius a la demarcació del Vallès Occidental.

Segueix el TOT per estar informat de tot el què passa a la ciutat:

  • Aquests dies, segueix el TOT per estar ben informat en tot moment del què està passant a la ciutat.
  • Última hora sobre el coronavirus, consells, informació de servei i tota l’actualitat.
  • Subscriu-te al WhatsApp del TOT Rubí i sigues el primer en saber què passa a la ciutat. Guarda el número 680 51 03 75 a la teva agenda del telèfon i envia'ns un missatge amb la paraula 'ALTA'
  • Segueix les nostres xarxes socials: FacebookTwitter i Instagram.
  • Subscriu-te al butlletí per rebre les notícies més destacades per correu electrònic.