Rubí s'acomiada del Carnaval amb la tradicional crema de la sardina

Aquest Dimecres de Cendra ha tingut lloc el seguici fúnebre i la crema de la sardina a l'Escardívol, amb la Colla de Diables de la Riera

Rubí ha dit adéu al Carnaval 2023 aquest Dimecres de Cendra. Ho ha fet amb el tradicional seguici fúnebre i posterior crema de la sardina a l'Escardívol. El foc i les espurnes les ha posat la Colla de Diables de la Riera

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by TOT Rubí (@totrubi)

 

Així doncs, la ciutat s'acomiada de sis dies de festa i disbauxa que van arrencar el passat Dijous Gras, amb el lliurament de premis del 36è Concurs de màscares, i tenien com a plat fort la gran rua de comparses de dissabte (vegeu imatges) i la rua infantil de diumenge (vegeu imatges). 

A més, aquest dilluns es donava a conèixer els guanyadors del Concurs de comparses de Carnaval organitzat per l’Ajuntament de Rubí. El grup 'Torre Poppins', de l’AFA Torre de la Llebre, obtenia el primer premi, quantificat en 1.400 euros bruts; la comparsa 'Els pobles indígenes d’Amèrica', de l’AMPA Ca n’Alzamora, aconseguia el segon lloc (700 euros); i els Castellers de Rubí s’enduien el tercer premi amb la seva proposta 'Haka Castellers de Rubí'.

Segueix-nos per saber què passa a la ciutat.

Subscriu-te gratuïtament al WhatsApp, Telegram i butlletí electrònic. I pots seguir-nos a Facebook, Twitter i Instagram . També ens pots contactar i enviar informació de la ciutat des d'aquest formulari.