La rubinenca Carolina Alabau actuarà en el Concert al Castell de Cerdanyola

La cantant de Rubí ha estat convidada per acompanyar amb la seva veu l’Agrupació Musical de Cerdanyola del Vallès el 17 i 18 de juliol

Els dies 17 i 18 de juliol, el Castell de Sant Marçal acollirà dues sessions d'un nou concert de l'Agrupació Musical de Cerdanyola del Vallès (AMCV), sota el lema 'El concert d'estiu que et mereixes'.

Es tracta d’un concert especial. No només pel nou format que presentarà l'AMCV, sinó perquè també representarà la tornada a una certa normalitat cultural a la ciutat. A més, la cantant rubinenca Carolina Alabau acompanyarà la banda en una clara aposta pel talent jove.

L'Agrupació i Alabau ja havien coincidit en un concert a Pineda de Mar i la bona entesa entre les dues parts ha portat al fet que la cantant se sumi a l'edició especial del Castell. "Tot convida a què sigui una nit que curi el què hem passat", ha assegurat Alabau. També se sumarà la humorista Elisenda Pineda com a mestra de cerimònies de la vetllada.

Una gran diferència amb anteriors concerts serà l'absència de la Coral de l'AMCV. Els motius són les mesures de seguretat per la Covid-19 i la manca d'un espai suficientment gran per assajar amb distància i ventilació. A més, la Coral compta amb gent gran a les seves files i han patit la pèrdua de dos membres del grup. "Esperem poder tenir un lloc adient per assajar al setembre", ha destacat Gemma Centeno en representació de la Coral.

 

Adaptacions per seguretat

L'excepcionalitat del moment es fa evident en tots els àmbits d'organització del concert. En primer lloc, l'aforament es redueix a un màxim de 400 persones cada nit per tal de garantir la distància de seguretat entre els seients, tot i que serà obligatori portar mascareta. L'espectacle no tindrà mitja part, tindrà una durada més curta i no serviran menjar o begudes.

Les entrades es posaran a la venda el 3 de juliol i només es podran comprar per Internet.

 

Segueix el TOT per estar informat de tot el què passa a la ciutat:

  • Aquests dies, segueix el TOT per estar ben informat en tot moment del què està passant a la ciutat.
  • Última hora sobre el coronavirus, consells, informació de servei i tota l’actualitat.
  • Subscriu-te al WhatsApp del TOT Rubí i sigues el primer en saber què passa a la ciutat. Guarda el número 680 51 03 75 a la teva agenda del telèfon i envia'ns un missatge amb la paraula 'ALTA'
  • Segueix les nostres xarxes socials: FacebookTwitter i Instagram.
  • Subscriu-te al butlletí per rebre les notícies més destacades per correu electrònic.