Dos rubinencs porten la comèdia 'Los hombres blancos deben morir', a Barcelona

El títol de la comèdia, que reflexiona sobre l'homofòbia o el racisme, va generar amenaces i insults per part de l'extrema dreta a la capital espanyola

La comèdia teatral ‘Los hombres blancos deben morir’ es podrà veure a Barcelona el pròxim dos d’abril, després de dues temporades als escenaris de Madrid.

L’obra, dirigida pel rubinenc Ignasi Muñoz, també compta amb l’actriu Alba Luz, entre el seu repartiment, també de Rubí. La comèdia aborda l’homofòbia, el masclisme i el racisme amb humor i un llenguatge proper.

 

De fet, el títol de la comèdia va generar amenaces i insults per part de l'extrema dreta i votants de VOX a la capital espanyola. Així ho explica el seu director, qui assegura que “ens van odiar des del primer moment sense llegir res més que el títol”, malgrat tractar-se d’una comèdia didàctica per reflexionar sobre l’opressió, el feminisme o l’homofòbia.

L’obra es podrà veure a partir de l’abril a la sala Cincómonos, els divendres a les 19:30 h.

Segueix el TOT per estar informat de tot el què passa a la ciutat:

  • Aquests dies, segueix el TOT per estar ben informat en tot moment del què està passant a la ciutat.
  • Última hora sobre el coronavirus, consells, informació de servei i tota l’actualitat.
  • Subscriu-te al WhatsApp del TOT Rubí i sigues el primer en saber què passa a la ciutat. Guarda el número 680 51 03 75 a la teva agenda del telèfon i envia'ns un missatge amb la paraula 'ALTA'
  • Segueix les nostres xarxes socials: FacebookTwitter i Instagram.
  • Subscriu-te al butlletí per rebre les notícies més destacades per correu electrònic.