Tornen les activitats presencials a la Biblioteca municipal

Espectacles familiars, conferències, presentacions de llibres, clubs de lectura i exposicions

La Biblioteca municipal Mestre Martí Tauler recupera el gruix de la programació presencial després d'un llarg temps amb restriccions per la Covid-19. L’equipament ofereix fins a finals d’any més d’una cinquantena d’activitats que inclouen tallers i espectacles familiars, conferències, presentacions de llibres, clubs de lectura i exposicions, entre d’altres. Per assistir a la majoria de propostes, cal inscriure-s’hi prèviament a través del correu electrònic [email protected].

Un dels grans eixos de la programació són les activitats familiars, entre les quals hi ha hores del conte per a diferents edats, música per a nadons i espectacles també per als més petits com La fada dels dents (17 de novembre) i Les llumetes de ko ko yao (19 de novembre).

Les propostes divulgatives són una altra part essencial de la programació de la Biblioteca. Entitats com els Amics de la UAB i l’Aula d’Extensió Universitària de Rubí hi ofereixen regularment conferències a càrrec d’experts sobre els temes més diversos.

També hi tenen cabuda tallers com el d’smartphones que oferirà la pròpia Biblioteca el 21 d’octubre, el de capacitació digital de la Fundació Pere Tarrés que es farà el 28 d’octubre, o el curs de coaching Amor conscient que impartirà Eva Sánchez en diverses sessions. A més, dins el Festival de Fotografia La Nuu, el proper 13 d’octubre s’hi farà la conferència d’Alberto Prieto ¿Son opuestos el agua y el fuego?

Durant els propers mesos, la Biblioteca també serà la seu de diversos Ecotallers en Clau de Re organitzats pel Servei Educatiu de Residus de l’Ajuntament, un dedicat a la transformació de texans (25 de novembre) i un altre sobre Sashiko (2 de desembre).    

Exposicions i altres activitats

Durant tot el mes d’octubre, el vestíbul i la primera planta de la Biblioteca acullen exposicions de còmic, grafit i tatuatge organitzades per l’Associació Sant Galderic. A partir del novembre, hi passaran altres mostres, com una dedicada a sexualitat, una altra de l’il·lustrador Joan Turu i una de diorames de l’Associació de Pessebristes de Rubí.

Com és habitual, la Mestre Martí Tauler també acull diferents clubs de lectura: Veus de Dona, Lectura Criminal, La Ciutat dels Llibres, English Book Club, Lectura Fàcil en català i castellà, i el grup de conversa del Voluntariat per la Llengua. A més, s’hi fan sessions d’aprenentatge d’idiomes i alfabetització a càrrec de voluntaris i voluntàries.

Les persones interessades en la programació de la Biblioteca poden mantenir-se al dia de totes les activitats a través del seu web.

Segueix-nos per saber què passa a la ciutat.

Subscriu-te gratuïtament al WhatsApp, Telegram i butlletí electrònic. I pots seguir-nos a Facebook, Twitter i Instagram . També ens pots contactar i enviar informació de la ciutat des d'aquest formulari.