Tornen les exposicions a la l'espai de llibres Lectors, al Tren!

La primera exposició estarà dedicada a les il·lustracions de Sandro Bassi i l’aforament serà limitat

Després de mesos sense activitats obertes, la llibreria Lectors, al Tren! torna a oferir una exposició d’originals per mostrar la feina dels il·lustradors i conèixer de prop la seva obra, xerrar amb ells, comentar el procés de creació i poder observar els originals que desprès han anat a parar a un àlbum o novel·la gràfica.

Aquest divendres 10 de juliol, a les 19 h hi haurà la inauguració d’una exposició dels originals de la novel·la gràfica La Nacionalien de Sandro Bassi, editada per Libros del Zorro Rojo.

A la  inauguració estarà l’il·lustrador i també amb el seu editor, Fernando Diego, i la cap de comunicació Andrea Rovira, els dos de l’editorial Libros del Zorro Rojo, un segell que des de la seva fundació a Barcelona el 2004, s’ha consolidat com una editorial de referència internacional en l’edició de llibres il·lustrats per a lectors de totes les edats.

Com que l’aforament està limitat per motius de seguretat sanitària, caldrà fer reserva prèvia per assistir-hi.

 

L’il·lustrador Sandro tornarà a la llibreria el 23 de juliol i signarà el seu llibre a tots els qui vulguin acostar-se a saludar-lo i comprar La Nacionalien.  

De cara a setembre, l'espai de llibres de Rubí està preparant visites guiades i tallers que farà l'il·lustrador per poder acollir, en diferents etapes, a les persones que vulguin venir a veure l’exposició d’originals i provar les tècniques de grafit ensenyarà.

Com expliquen des de la llibreria “serà una exposició de més llarg recorregut que les que fèiem fins ara, per poder donar marge de visites sense problemes d’aforament”.

 

Segueix el TOT per estar informat de tot el què passa a la ciutat:

  • Aquests dies, segueix el TOT per estar ben informat en tot moment del què està passant a la ciutat.
  • Última hora sobre el coronavirus, consells, informació de servei i tota l’actualitat.
  • Subscriu-te al WhatsApp del TOT Rubí i sigues el primer en saber què passa a la ciutat. Guarda el número 680 51 03 75 a la teva agenda del telèfon i envia'ns un missatge amb la paraula 'ALTA'
  • Segueix les nostres xarxes socials: FacebookTwitter i Instagram.
  • Subscriu-te al butlletí per rebre les notícies més destacades per correu electrònic.