Debut amb victòria pel nou entrenador del Veinti, Alejandro García (0-1)

Un gol d'Òscar Hidalgo a l'inici de la segona meitat dóna els tres punts al Veinti

Partit complicat el que se li presentava al CF Juventud 25 de Septiembre després de la derrota de la setmana passada davant el Papiol. Els rubinencs necessitaven treure un bon resultat i recuperar les bones sensacions.

La prèvia no era massa optimista i és que el Veinti arribava al partit amb set baixes i dos juvenils a la banqueta per poder completar la convocatòria. Tot i això, els homes dirigits per Alejandro García, responsable de l'equip després de la marxa de Jaume Andreu, van mostrar un punt més d'intensitat, van dominar a la primera part i van disposar d'un parell d'ocasions clares per posar-se per davant en el marcador que no es van aprofitar.

A la represa, Òscar Hidalgo va fer el gol pel Veinti al cap de pocs minuts de començar. Amb l'avantatge al marcador, els rubinencs van perdre la possessió de la pilota que va ser del Castellbisbal que va busca l'empat sense èxit.

Aquesta victòria deixa a l'equip rubinenc en 15a posició amb 9 punts i aquesta setmana arriba un dels derbis de la ciutat davant la UE Rubí 'B', serà dissabte a les 18:45 a Can Rosés.