Derrota del femení del Cent Patins al primer partit de la final de la Lliga Nacional Elit (1-2)

Partit igualat entre el Cent Patins i el Tres Cantos aquest diumenge a la pista Francesc Calvo que es va acabar decidint en els instants finals

L'equip femení de l'HCR Cent Patins disputava aquest diumenge a la pista Francesc Calvo de Rubí el primer partit de la final de la Lliga Nacional Elit davant el Tres Cantos.

Partit que les rubinenques semblava que dominaven en tot moment i així ho demostrava l'estadística a la primera part amb 18 tirs a porteria per només 6 de les visitants. Malgrat això, les madrilenyes van ser més efectives i van aconseguir avançar-se en el marcador.

A la represa, un gran llançament d'Alejandra Vallejo posava la igualtat al marcador i quan tot feia pensar en què s'arribaria a la pròrroga, a falta de poc més d'un minut, un fort tir d'Elena Ramos que rebota al càcher de la portera rubinenca, donava la primera victòria de la final al Tres Cantos. Aquest cap de setmana es disputarà la tornada a Madrid.

Campionat d'Espanya Juvenil

L’equip juvenil es jugava el passi al campionat d’Espanya i ha disputat tres partits el cap de setmana amb una derrota contra Fènix i dos contundents victòries davant l'Aranda i el Saragossa All Stars que van ser suficients per classificar-se per la fase final.

Lliga Nacional Aleví

L'alevó es desplaçava a Valladolid en l'última seu del campionat on ha aconseguit una victòria davant l'Iscar i una derrota contra las Rozas. Conclou un bon campionat amb una meritòria sisena posició.