Dilluns comencen les obres de renovació de la xarxa d'aigua potable del carrer de Castelló

La durada total de l’actuació serà d’unes quatre setmanes i no es preveuen talls de trànsit

Les obres de renovació de la xarxa d'aigua potable del carrer de Castelló, en el tram comprès entre els carrers de Lleida i d'Osca, s'iniciaran aquest dilluns 20 de setembre. La durada total de les tasques serà d'unes quatre setmanes i des del consistori informen que no es preveuen talls de trànsit, tot i que caldrà eliminar les places d'estacionament existent de forma temporal. L'accés als pàrkings existents es facilitarà en tot moment. 

 

L'objectiu dels treballs és substituir la xarxa existent de fibrociment, que està envellida i que provocava avaries freqüents. Les obres consistiran en la instal·lació de noves canonades de fosa, vàlvules de seccionament, escomeses, hidrants i altres elements hidràulics. 

L’actuació es divideix en dues fases: La primera s’executarà entre els carrers de Lleida i d’Alacant i tindrà una durada d’entre dues i tres setmanes. La segona fase es durà a terme entre els carrers d’Alacant i d’Osca, amb una durada prevista d’entre una i dues setmanes.

Els contenidors ubicats a la cantonada entre els carrers de Castelló i d’Alacant s’instal·laran a l’altre xamfrà durant la fase 1 de l’actuació. L’obra està inclosa en el Pla d’inversions del Servei d’Abastament 2020-2021 i té un import total de 144.217,41 euros.

Segueix el TOT per estar informat de tot el què passa a la ciutat:

  • Aquests dies, segueix el TOT per estar ben informat en tot moment del què està passant a la ciutat.
  • Última hora sobre el coronavirus, consells, informació de servei i tota l’actualitat.
  • Subscriu-te al WhatsApp del TOT Rubí i sigues el primer en saber què passa a la ciutat. Guarda el número 680 51 03 75 a la teva agenda del telèfon i envia'ns un missatge amb la paraula 'ALTA'
  • Segueix les nostres xarxes socials: FacebookTwitter i Instagram.
  • Subscriu-te al butlletí per rebre les notícies més destacades per correu electrònic.