Doble victòria dels primers equips de waterpolo del CN Rubí aquest cap de setmana

L'Absolut Femení es va imposar davant el ARC Ciudad Lineal a domicili (11-23) i l'Absolut Masculí 'A' va guanyar a casa també al club madrileny (15-7)

Bon cap de setmana pel Club Natació Rubí. L'Absolut Femení es va desplaçar fins a Madrid en aquest retorn a la competició del grup B de Divisió d'Honor Femenina per enfrontar-se a la ARC Ciudad Lineal. Un partit que va acabar amb un resultat favorable per a les rubinenques d'11-23), amb una espectacular Marta Manchego que va anotar 7 gols i el partit gairebé decidit a la mitja part.

L'equip es va emportar una nova victòria que el col·loca amb un total de 10 punts i només a tres punts del tercer classificat, el CN Sant Andreu.

D'altra banda, l'Absolut Masculí 'A' va jugar a casa recuperant la 6a jornada de la fase de grups de 1a Divisió Nacional, també contra el ARC Ciudad Lineal. El primer quart del partit va estar molt igualat, però els de Rui Tiago van saber desmarcar-se a partir del segon quart amb un parcial de 8-4. Amb aquesta nova victòria (15-7), la setena consecutiva, l'equip continua imbatible en la primera posició de la taula.

Aquesta setmana l’Absolut Femení descansarà, mentre que l’Absolut Masculí B començarà dissabte a les 15:15 h el seu camí a la 1a Divisió Catalana, fase territorial de 3a divisió estatal, enfrontant-se a casa al CN Banyoles. L’Absolut Masculí A també jugarà aquest dissabte a les 18:45 h, quan visitarà a la UE Horta, el tercer classificat.