5000 euros per a les millors iniciatives comercials de 2019

La convocatòria per optar a aquests premis es tanca el 20 de setembre

La convocatòria als Premis a les millors iniciatives comercials ja està oberta. Aquest certamen premiarà els millors projectes implantats aquest 2019 a la ciutat amb 5000 euros cadascun. Els dos establiments guanyadors seran triats per un jurat expert d'acord amb els criteris de valoració establerts a les bases. Entre d'altres, els comerços hauran de ser originals pel seu producte, pel públic objectiu i per la fórmula de venda, i contribuir a la dinamització comercial del seu entorn.

Poden optar-hi les persones físiques i jurídiques que durant l’any 2019 tinguin previst obrir o hagin obert un establiment comercial al detall o bé tinguin previst traslladar o hagin traslladat a un nou local comercial una activitat ja en funcionament. El trasllat haurà de ser a una zona comercialment més idònia per al tipus d’activitat desenvolupada.

 

Tots els requisits necessaris per poder-hi optar es poden consultar a la Seu Electrònica de l'Ajuntament de Rubí. Les sol·licituds per participar en la convocatòria es podran presentar fins al 20 de setembre a qualsevol de les dues Oficines d’Atenció a la Ciutadania (OAC), tant la del Centre o com la de Les Torres, o a la Finestreta Única Empresarial de Rubí (FUER), situada a la Masia de Can Serra. 

Aquestes ajudes segueixen diversos objectius: fomentar la implantació de noves activitats comercials a la nostra ciutat i l'emprenedoria comercial, promoure l'ocupació de locals buits, dinamitzar les diferents zones comercials i potenciar el comerç de proximitat. Només podran sol·licitar aquest ajut les activitats que es desenvolupin en establiments ubicats dins la Trama Urbana Consolidada de Rubí.

 

 
Comentaris

No hi ha comentaris. T'animes?