Una immobiliària inverteix 40 milions d'euros en una promoció de cases unifamiliars a Rubí

Els habitatges es construiran al costat de l'àrea verda de Ca n'Oriol, entre Rubí i Sant Cugat

La immobiliària ARC Homes invertirà 40 milions d’euros per construir 104 habitatges de 3 i 4 habitacions, amb aparcament privat, terrassa, jardí privat i zona comunitària amb piscina al costat de l'àrea verda de Ca n'Oriol, entre Rubí i Sant Cugat.

La nova promoció, anomenada Residencial El Bosc, estarà formada per cases unifamiliars amb un preu a partir dels 400.000 euros, i el seu lliurament als futurs compradors està previst per al 2021.

 

Segons la immobiliària, es tracta d'una promoció estratègica d'ARC Homes, que ha aprofitat, segons declara César Torralbo, director d'adquisicions, "la demanda i la carestia d'habitatge unifamiliar a la província de Barcelona".

Un dels principals atractius que destaca la immobiliària de la nova promoció de cases és la seva ubicació, al costat del parc de Ca n'Oriol, una àrea verda de 3 hectàrees al costat d'una zona urbanitzada i consolidada, a quatre minuts de Sant Cugat Centre Comercial i a prop del transport públic amb autobusos, FCG, RENFE i connexió amb autopistes AP7 i C16 i Túnels de Vallvidrera.

 
Comentaris

No hi ha comentaris. T'animes?