La fruiteria Montverd i la rebosteria La Tata, guardonades com a millor iniciativa comercial 2019 de

Dins la campanya d'impuls al comerç local 'Rubí, On visc, on compro', que ha posat en marxa l’Ajuntament

L’establiment de rebosteria La Tata i la fruiteria Montverd han estat els guanyadors de la millor iniciativa comercial 2019 de Rubí i s'han endut un premi de 5.000 euros cadascun.

Els guardons formen part de la campanya 'Rubí, On visc, on compro', que ha impulsat l'Ajuntament de Rubí coincidint amb les festes nadalenques amb l’objectiu de fomentar la implantació de noves activitats comercials i l'emprenedoria comercial, promoure l'ocupació de locals buits, dinamitzar les diferents zones comercials de la ciutat i potenciar el comerç de proximitat.

 
Façana de la rebosteria La Tata. FOTO: Google Maps

El jurat, presidit pel regidor de comerç, Moisés Rodríguez Cantón, ha valorat de la fruiteria Montverd, regentada per Rafael Montosa Salas, la seva aposta per l'illa de vianants, Ja que l'establiment s'ha traslladat al carrer Maximí Fornés donant vida a un local que feia anys que estava buit. La fruiteria ofereix productes de comerç just en un model de negoci que cuida la sostenibilitat, el reciclatge i la responsabilitat social amb proveïdors rubinencs.

De l'establiment de rebosteria del carrer Rafael de Casanovas La Tata, propietat de Maria Ruiz Gómez s'ha premiat que ofereix un producte únic a la ciutat que complementa amb tallers i activitats paral·leles. Ruiz havia treballat com a secretària de direcció en una empresa durant 28 anys i compaginava la feina amb la realització de tallers de cuina. Va obrir el blog Las recetas de la tata al 2013 i la bona acollida de la seva proposta en línia l'han empès a iniciar el seu propi projecte empresarial.

Interior de la fruiteria Montverd. FOTO: Facebook de l'establiment
 
"Realment va ser molt difícil triar: totes les propostes eren bones. És un premi per tots. Aquests premis a les millors iniciatives comercials ens parlen del potencial del comerç de Rubí i de la ciutat", ha dit el regidor Moisés Rodríguez, tenint en compte que aquest any han optat als premis 10 establiments comercials.