Rubí Forma col·labora en el procés de selecció de 40 persones per al nou Esclat

El servei de col·locació de l’Ajuntament cerca personal de caixa, reposició i secció de frescos per al nou supermercat Esclat de Rubí

Com va anunciar el TOT Rubí fa uns dies, el nou supermercat Esclat de Rubí, actualment en construcció, ja busca personal per a l’obertura del nou centre, previst per al mes de març de 2020.

Des de Rubí Forma, el servei d’ocupabilitat de l’Ajuntament de Rubí, col·laboren en el procés de selecció de personal. Segons es pot consultar en l’oferta de feina publicada, cerquen 40 persones per a treballar a la caixa, reposició i secció de frescos.

 

Entre les competències pel lloc vacant és imprescindible el català parlat per poder comunicar-se i s’ofereixen torns de 40 hores setmanals per 15.100 euros bruts anuals per 12 mensualitats. També hi ha torns de cap de setmana de 15 hores setmanals per 471 euros bruts mensuals.

La incorporació serà al gener i febrer i els empleats tindran descompte del 7% en totes les compres de qualsevol establiment del grup Bon Preu, propietari de Bonpreu, Esclat, EsclatOiI i BonpreuEsclat online.

Més informació