Rubiemprèn donarà a conèixer tres casos d’èxit per crear un negoci

Xavier Garrido, de Robin Hat, Maria Ruiz, de la botiga La Tata i Narcís Fernández, de NF Entrenador Personal, donaran a conèixer la seva experiència empresarial

Rubiemprèn citarà emprenedors i emprenedores el proper 10 d’octubre a la Masia de Can Serra amb una conferència sota el títol “Com emprendre. Herois de carn i ossos”, per explicar com crear un negoci propi a través de l’experiència de tres casos d’èxit rubinencs.

La jornada estarà conduïda per la periodista i experta en màrqueting Txell Costa, que oferirà la conferència que dóna nom a la sessió. Durant la segona part de la jornada, s’exposaran els casos de tres persones emprenedores que han posat en marxa els seus negocis a Rubí: Xavier Garrido de l’empresa Robin Hat que es dedica al disseny i fabricació de barrets mèdics amb dissenys divertits i personalitzats per a quiròfans; Maria Ruiz de la botiga especialitzada en rebosteria, La Tata;  i Narcís Fernández de NF Entrenador Personal.

L’Ajuntament de Rubí, a través de  l’Oficina de Serveis a l’Empresa (OSE), organitza una nova edició del Rubiemprèn adreçada específicament a persones que volen emprendre i posar en marxa un negoci propi, així com a petites i mitjanes empreses que s'estiguin plantejant el seu futur.

 

Enguany les tres empreses que ens explicaran el seu cas al Rubiemprèn són persones emprenedores que treballaven per compte aliena i en un moment determinat van fer un canvi radical per engegar amb èxit un projecte empresarial propi a Rubí. Convido tothom que estigui valorant crear una empresa a escoltar els seus testimonis”, ha declarat el regidor de Serveis a l’Empresa, Rafael Güeto.

Les inscripcions són gratuïtes i es podran formalitzar a través del web de Rubiempresa a partir de la setmana vinent.