EdRa inicia el període de preinscripció als tallers d'art i expressió creativa

El tràmit es pot formalitzar fins al 23 de juny a través de la Seu electrònica de l’Ajuntament de Rubí

L'Escola Municipal d'Art i Disseny edRa ha iniciat el periode de preinscripcions per tots aquells interessats en realitzar alguns dels tallers d'art i expressió creativa durant el curs 2020/2021. La preinscripció es pot formalitzar a través de la Seu electrònica  de l'Ajuntament de Rubí i el tràmit estarà obert fins al 23 de juny. 

L'escola ha substituït les preinscripcions presencials a causa de l'emergència sanitària ocasionada pel coronavirus, i el tràmit telemàtic es fa per mitjà d'un formulari que estarà habilitat dins del període fixat. Fora d'aquest termini, es podrà fer la preinscripció però no entrarà en sortig i s'ordenarà per ordre d'entrada. 

L’escola atendrà per telèfon i correu electrònic els dubtes que pugui tenir la ciutadania que s’hi pot dirigir a l'adreça [email protected] o al telèfon 93 588 70 00, ext. 4407. La publicació de la relació provisional de la llista de sol·licitud es farà l'1 de juliol, les reclamacions a la llista provisional de l'1 al 3 de juliol, el sorteig del número de desemptar, el dilluns 6 de juliol i la publicació de la llista ordenada el 9 de juliol.

Oferta de tallers 2020-2021

 

El curs vinent el centre oferirà 4 cursos d’expressió creativa, dividits per l’edat de l’alumnat: de 4 a 6 anys (P4, P5, Primer primària) , de 7 a 9 anys (2n, 3r i 4t primària), de 10 a 12 anys (5è, 6è primària i 1r ESO)  i de 13 a 16 anys (2n, 3r i 4t ESO).

L’oferta també inclou cursos monogràfics:  Dibuix i pintura (matí o tarda),  Ceràmica (matí o tarda), Dibuix al natural i Escultura (matí o tarda).

En el moment de fer la preinscripció cal indicar quin curs es vol seguir.

Segueix el TOT per estar informat de tot el què passa a la ciutat:

  • Aquests dies, segueix el TOT per estar ben informat en tot moment del què està passant a la ciutat.
  • Última hora sobre el coronavirus, consells, informació de servei i tota l’actualitat.
  • Subscriu-te al WhatsApp del TOT Rubí i sigues el primer en saber què passa a la ciutat. Guarda el número 680 51 03 75 a la teva agenda del telèfon i envia'ns un missatge amb la paraula 'ALTA'
  • Segueix les nostres xarxes socials: FacebookTwitter i Instagram.
  • Subscriu-te al butlletí per rebre les notícies més destacades per correu electrònic.
Més informació