edRa triomfa a la 6a edició de la Jornada d’Arts Plàstiques i Disseny de Catalunya

L'escola s’endú el reconeixement al millor projecte final i quatre mencions especials

L’escola d’art i disseny edRa ha participat aquest divendres, juntament  amb totes les escoles d’art i disseny catalanes, a la sisena edició de la Jornada d’Arts Plàstiques i Disseny que organitza el Departament d’Ensenyament de la Generalitat de Catalunya amb uns grans resultats.

Lenin Malataxi, Alejandro Expósito i Irina Rasero, alumnat d'edRa de 2n de CFGM de gràfica interactiva del curs 2019-2020, s’han endut el reconeixement  al millor projecte final de la VI Jornada d'Arts Plàstiques i Disseny de Catalunya de grau mitjà i superior per la seva proposta Parkour Explorer.

 

A més, quatre alumnes de Rubí han aconseguit una menció especial: Verónica Grandes de 1r curs de CFGM d'Espais interactius per la seva proposta d’App de l'empresa De Bambú; Brenda Franco de 1r curs de CFGS d'Interiorisme per la seva proposta ceràmica en el projecte de l'empresa Ceràmiques Marco i Anna Romero de 1r curs de CFGM de Serigrafia artística i Liam Murga de 1r curs de CFGM de Gràfica interactiva per les seves proposta de pictogrames de riscos laborals.

Durant la jornada, que enguany ha estat telemàtica, s’han anunciat els reconeixements del programa Talent creatiu i empresa que proposa col·laboracions entre empreses i entitats i les escoles d’Art i Disseny a través de projectes reals que l’alumnat elabora durant el curs. En aquesta 6a edició, s’han proposat 26 projectes i edRa hi ha participat en 7 categories.

Segueix el TOT per estar informat de tot el què passa a la ciutat:

  • Aquests dies, segueix el TOT per estar ben informat en tot moment del què està passant a la ciutat.
  • Última hora sobre el coronavirus, consells, informació de servei i tota l’actualitat.
  • Subscriu-te al WhatsApp del TOT Rubí i sigues el primer en saber què passa a la ciutat. Guarda el número 680 51 03 75 a la teva agenda del telèfon i envia'ns un missatge amb la paraula 'ALTA'
  • Segueix les nostres xarxes socials: FacebookTwitter i Instagram.
  • Subscriu-te al butlletí per rebre les notícies més destacades per correu electrònic.