L'efectivitat del Llefià condemna al Rubí (4-0)

La UE Rubí torna a caure, aquesta vegada al camp del Llefià, i ja enllaça tres derrotes consecutives

La UE Rubí s'enfrontava aquest diumenge al camp del Llefià amb la motivació de trencar la mala dinàmica de resultats. L'equip, malgrat que va donar més mostres de millora i anar interioritzant els esquemes de joc del nou tècnic Joan Romero, va tornar a quedar condemnat pels errors en defensa que l'equip local no va desaprofitar.

El partit va començar igualat i sense un clar dominador de la pilota. No va ser fins al minut 9 quan va haver-hi un desajust a la banda dreta que el Llefià aprofitava per fer l'1 a 0, mentre que el segon pujava amb una nova errada abans de la mitja hora de partit. A més de les errades, el Rubí es va veure sense idees i només aconseguia un únic xut amb perill que s'anava desviat.

A la segona meitat, una nova errada defensiva al cap de 4 minuts de començar condemnava al Rubí al 3 a 0, un resultat que posava molt difícil l'opció de remuntada. Una vegada més, només un xut de Poch va servir per fer-li una mica de por els locals, però Demba es va encarregar de tancar el partit aprofitant els espais a la rereguarda d'un Rubí desconcertat i posant així, el 4 a 0 final al marcador.

A la UE Rubí comença a necessitar urgentment una victòria per trencar la mala dinàmica després d'enllaçar tres derrotes consecutives i posicionar-se tercer per la cua del grup 1B de la Primera Catalana. El possible descens a segona agafa forma per a un equip pensat per lluitar per l'ascens a Tercera Divisió. Ara, sense massa temps per recuperar, el pròxim dijous es juga a Mataró un nou partit on els rubinencs hauran d'intentar aixecar el cap.