El primer equip femení de l'HCR Cent Patins guanya al Tsunamis a la pròrroga

Aquest diumenge ha tornat la lliga Nacional Èlit Femenina a la pista Francesc Calvo amb la visita de les Tsunamis

El primer equip femení de l'HCR Cent Patins s'enfrontava aquest diumenge al Tsunamis després de varias aplaçaments per la Covid-19. En aquest cas, la competició s'ha mantingut perquè les rubinenques es troben a la Lliga Nacional Èlit Femenina que es considerada una competició estatal, les quals tenen permís per continuar amb la pràctica esportiva.

Un partit molt intens i igualat on les noies de Marcus Fajardo van posar-se per davant en el marcador i acabaven la primera part amb un marcador favorable de 2-0 amb gols de Maria Ayala i Nhoa Merino.

Ben diferent va ser la segona part, ambdós equips van estar molt igualats però dos jugades afortunades de les Tsunamis deixaven taules al marcador per anar a Gol d'or.

La pròrroga no va donar per gaire i és que a la primera jugada, la internacional Judit Pareja feia el gol d'or que donava la victòria local i el punt bonus al Cent Patins que continua invicte a la lliga.

A destacar la gran actuació de la portera Marta Gil amb moltes aturades de mèrit i el debut de les més joves, Rosa Martí i Lucia Moreno.