L'atleta rubinenc David Jiménez aconsegueix un triple podi al Campionat de Catalunya

Medalla d'or en el salt de llargada, i plata i bronze en la prova de 100 i 200 metres llisos, respectivament

L’atleta rubinenc David Jiménez ha aconseguit tres medalles en el Campionat de Catalunya universitari, en representació de la Universitat Autònoma de Barcelona, a les proves de velocitat de 100 i 200 metres llisos i també al concurs de salt de llargada.

A la primera prova, la de 100 metres llisos, l'atleta ha aconseguit la seva millor marca personal amb un registre de 10.90, envers els 11.05 que va aconseguir als campionats d’Espanya. Aquesta fita l'ha proclamat subcampió de la prova.

Amb poc temps per recuperar-se, el rubinenc enfrontava el concurs de salt de llargada, on a l’últim intent li va servir per a proclamar-se campió de la prova, amb una marca de 6.43 metres.

A la prova dels 200 metres llisos, Jiménez també ha obtingut un bon resultat, amb un registre de 22.21 que li donava la tercera posició, i molt a prop de la seva millor marca personal.

En David Guerrero també participava fora de concurs a les proves de 100 i 200 metres, i ha aconseguit també bons resultats, amb una marca de 11.41 i 23.14 respectivament.