Bons resultats d'Arquers de Rubí en el campionat de Catalunya Round 900

Enrique Flores va aconseguir pujar al més alt del podi, aconseguint a més la medalla UFEC en la seva modalitat

La temporada de tir amb arc ha tornat després de la seva aturada cacional amb el 16è Campionat de Catalunya Round 900 que s'ha dut a terme els dies 14 i 15 de setembre, al fossat del Castell de Montjuïc i que ha estat organitzada pel Club Arc de Montjuïc. Juntament amb aquest campionat també s'ha celebrat el Campionat de Catalunya d'Arc Adaptat i el 5è Memorial Jordi Adell.

En el primers dels esdeveniments van participar un total de quatre arquers del Club Arquers de Rubí. En la jornada de dissabte van entrar en acció Enrique Flores, que va competir en modalitat longbow. Albert Torres ho feia en arc instintiu, mentre que en la modalitat arc nu va participar Carles Sabatés.

En aquesta jornada van ser molt bons els resultats assolits, ja que Enrique Flores va aconseguir pujar al més alt del podi, aconseguint a més la medalla UFEC en la seva modalitat (màxima puntuació). En arc instintiu, Albert Torres, amb 736 punts va obtenir la quarta posició, quedant-se a només nou punts d'aconseguir el tercer lloc i pujar al pòdium. Carles Sabatés va finalitzar en una gran cinquena posició, molt bona competició per aquest arquer en una divisió que va comptar amb arquers de molt nivell.

D'altra banda, en la jornada del dia 15, Francisco J. Madrigal va aconseguir pujar al podi amb un gran tercer lloc en arc compost i va aconseguir 849 punts quedant-se a només dos punts del segon lloc.