Bons resultats del Club Arqueros de Rubí en l'Open de Blanquefort

Eva Iglesias, Alicia Vargas i Sergio Delgado han estat els participants rubinencs

Una cita habitual en el calendari dels arquers d'arreu és l'Open Internacional de Blanquefort, que se celebra a finals de juliol. Més de 300 esportistes de diversos països van participar en aquesta trobada que enguany arribava a la seva vintena edició. I, com no podia ser d'una altra manera, la nostra ciutat també va ser-hi present amb tres representants del Club de Arqueros de Rubí.

Eva María Iglesias i Sergio Delgado van representar el club en arc instintiu i Alicia Vargas en arc longbow. La competició d'aquesta localitat francesa consisteix a superar tres circuits de bosc ambientats i cada any guanya adeptes i participants.

 

La representació rubinenca va aconseguir bons resultats tot i l'alta quantitat de participants. Així doncs, en el cas dels arquers d'instintiu, Iglesias va aconseguir una quarta posició, a molt pocs punts del podi, i Delgado va assolir una tretzena posició d'un total de 40 arquers que competien en aquesta mateixa modalitat. Per la seva banda, Vargas, va continuar amb la seva dinàmica guanyadora, assolint la primera posició de la categoria arc longbow femení. 

 

 
Comentaris

No hi ha comentaris. T'animes?