Bons resultats del Club d'Arquers de Rubí en la XV Tirada interurbana del Figaró

Albert Borrull Jr. ha aconseguit la primera posició en categoria infantil i Rosi Lucena la segona en sènior dona

El Club d’Arquers de Rubí ha participat en la quinzena edició de la Tirada interurbana organitzada pels arquers del Figaró. La cita ha comptat amb una gran participació i han assistit més de setanta persones a un esdeveniment que s’ha convertit en l’inici oficial de temporada d’arquers.

Aquesta tirada es caracteritza perquè es du a terme en sòl urbà a la localitat del Figaró-Montmany, on van assistir els membres del Club d’Arquers de Rubí: Albert Borrull Jr. Rosi Lucena, José Nieto, Jose Luis Ruiz, Albert Borrull i David Alejo, que competien en modalitat longbow, així com Eva Iglesias i Albert Torres, que ho feien en categoria instintiu.

Cal destacar els bons resultats dels arquers del club. Albert Borrull Jr. ha aconseguit la primera posició en categoria infantil, i Rosi Lucena la segona en sènior dona.

 

 

Membres del Club d'Arquers de Rubí a la tirada del Figaró

D'altra banda, en categoria sènior home, Jose Nieto Nieto, ha aconseguit la tercera posició, mentre que David Alejo i Albert Borrull han obtingut la sisena i desena posició respectivament. En categoria veterà, Jose Luis Ruiz ha aconseguit la segona posició.

D'altra banda, pel que fa a arc instintiu, Eva Iglesias ha aconseguit la tercera posició en sènior dones, i Albert Torres el setè lloc en instintiu home.

 

 
Comentaris

No hi ha comentaris. T'animes?